Receptes de cuina

Galetes Fondant

 

 

Ingredients:

Galetes

Fondant Blanc

Fondant de Colors

Aigua

Mermelada

Curró

Motlles

Eleboració:

 

 

Fideuà catalana:

 

Ingredients:

  • 0,500 gr de fideus nº4.
  • 3 calamars frescos.
  • 1 ceba de Figueres.
  • 4 tomàquets madurs.
  • 4 dents d’alls.
  • 1 cullaredeta de pebrot vermell dolç.
  • julivert.
  • Oli d’oliva.
  • 1 litre de brou de peix.

Temps d'elaboració:

1 hora i 3/4.

 

 

Elaboració:

 

 

  1. Tallem els calamars a rodanxes una mica gruixudes. En una paella posem oli i els sofregim. Passats uns 10 minuts els retirem i reservem.
  2. A la mateixa cassola posem la ceba trinxada, salpebrem i deixem fer a foc lent, uns 45 minut, mes o menys. Si veiem que la ceba es queda massa seca, afegim un got d’aigua.
  3. Una vegada que veiem que la ceba esta transparent afegim els tomàquets ratllats i el pebrot vermell. Deixem fer, fins que queda com una melmelada(uns 30 minuts). Afegim els calamars i deixem fer una mica mes.
  4. En una cassola de ferro o en una paellera, posem una mica d’oli, i sofregim els alls que tindrem tallats a llesques. Quan estiguin daurats, però no cremats, afegim els fideus i anem remenant amb una cullera de fusta. Han de quedar dauradets, en aquest procés hem de ser curosos, ja que es cremen amb facilitat.
  5. Una vegada que els veiem torrats, aboquem el sofregit que teníem reservat amb els calamars. Donem unes voltes perquè els fideus agafin el gustet, i afegim el caldo que tindrem calent.
  6. Deixem bullir uns 20 minuts i apaguem el foc. Deixem reposar uns 5 minuts i veurem com els fideus es vam aixecant de la cassola
 

Encuesta

T'agrada....

El pastís de xocolata (8)
42%

Magdalenas (5)
26%

Rosquillas (4)
21%

Pa de pagès (2)
11%

Votos totales: 19

Tema: Receptes de cuina

No se encontraron comentarios.

Nuevo comentario