Receptes de cuina
Galetes Fondant |
|
Ingredients: Galetes Fondant Blanc Fondant de Colors Aigua Mermelada Curró Motlles |
Eleboració: |
Fideuà catalana:
Ingredients:
- 0,500 gr de fideus nº4.
- 3 calamars frescos.
- 1 ceba de Figueres.
- 4 tomàquets madurs.
- 4 dents d’alls.
- 1 cullaredeta de pebrot vermell dolç.
- julivert.
- Oli d’oliva.
- 1 litre de brou de peix.
Temps d'elaboració:
1 hora i 3/4.
Elaboració:
- Tallem els calamars a rodanxes una mica gruixudes. En una paella posem oli i els sofregim. Passats uns 10 minuts els retirem i reservem.
- A la mateixa cassola posem la ceba trinxada, salpebrem i deixem fer a foc lent, uns 45 minut, mes o menys. Si veiem que la ceba es queda massa seca, afegim un got d’aigua.
- Una vegada que veiem que la ceba esta transparent afegim els tomàquets ratllats i el pebrot vermell. Deixem fer, fins que queda com una melmelada(uns 30 minuts). Afegim els calamars i deixem fer una mica mes.
- En una cassola de ferro o en una paellera, posem una mica d’oli, i sofregim els alls que tindrem tallats a llesques. Quan estiguin daurats, però no cremats, afegim els fideus i anem remenant amb una cullera de fusta. Han de quedar dauradets, en aquest procés hem de ser curosos, ja que es cremen amb facilitat.
- Una vegada que els veiem torrats, aboquem el sofregit que teníem reservat amb els calamars. Donem unes voltes perquè els fideus agafin el gustet, i afegim el caldo que tindrem calent.
- Deixem bullir uns 20 minuts i apaguem el foc. Deixem reposar uns 5 minuts i veurem com els fideus es vam aixecant de la cassola
Encuesta
Tema: Receptes de cuina
No se encontraron comentarios.